Burrard Road, West Hampstead, London NW6 de Brosh Architects | homify
Brosh Architects
Brosh Architects
Brosh Architects
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de protección de datos y acepto que mi información anterior sera procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

Burrard Road, West Hampstead, London NW6

Dimensiones totales
30 m² (Área)
Lugar
London
Precio total
650,800 Bs
  • Master bedroom Cuartos de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Master bedroom

  • Master bedroom Cuartos de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Master bedroom

    This image shows the joint of the two room with new partition to accommodate the En-suite at the very back. the new partition kept rather simple and minimal to show that this is a new wall.

    On the left hand side we used the space for extra storage at the top and drawers for cloths at the bottom.

    We removed the old carpet and introduce distressed engineered oak timber flooring with ‘old English’ stain making the floor look and feel as it was originally - 150 years old.

  • Master bedroom Cuartos de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Master bedroom

    This bespoke joinery item was designed to accommodate everything the client required with the master bedroom:

    On the right hand side; make-up unit with a mirror.

    At the middle; the client have the possibility to install any media/AV equipment they desire with shelves to display items from their travels and drawers at the bottom for storage.

    On the left hand side; we have designed the wardrobe to answer their needs.

  • Master bedroom Cuartos de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Master bedroom

  • Bathroom Baños de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Bathroom

    The client requested an extra big sink so we have used round semi recessed sink for the best use of space. since bathroom normally covered with tiles and the space under the sink is a waste space...we installed walnut units for extra storage and bring a bit of warmth to a sterile space.

    We used mirror cabinets all the way to the ceiling to make the room feel much bigger than it is and also to maximise storage space.

  • Bathroom Baños de estilo moderno de Brosh Architects Moderno

    Bathroom

    This image showing the shower area.

    Since the ceiling was so high, we reduced the height by 10cm and created ceiling niched to concealed the strip lighting. That feature has two purposes; one, is to was the feature wall with light and the second is to provide a soft light that’s not too overpowering when you get up in the middle of the night to use the bathroom or just want to use soft lighting.

Admin-Area