Casa CM | homify
Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa
Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa
Atelier d'Arquitetura Lopes...
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de protección de datos y acepto que mi información anterior sera procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

CM House

The site, located in an uncharacteristic area surrounded by uninteresting houses, is facing South and has a sharp slope from the South to the North.


The disposition of the house, perpendicular to the road, takes advantage of the shape of the land and the sunlight.


Although a unique volume, the construction presents an interesting volumetric game, reinforced by the overhangs, terraces and closed outer patios, as well as by the use of the different materials that make up the façades (concrete, wood and plaster).


The attached volume, “loose” at the back of the land, consists of two floors and provides support to the leisure area (at the level of the garden and pool) and the vegetable garden and orchard (at the bottom level).


Due to the site’s slope, the house is developed on three floors: basement, ground floor and floor.


The building is quite closed to the North and West to favour privacy and sun exposure, and frankly opened towards East and South over the garden and the pool.


The access to the house’s interior is made on the West side and is reinforced by an overhang, which points out the main entrance.


On the ground floor there are the living and dining rooms, the kitchen and a small laundry room. On the south top there is also a bedroom with an ensuite bathroom.


On the upper floor, articulated by an open corridor over the stairs, is located the master suite and an office with an ensuite bathroom.


A terrace separates the master suite from the office which overlooks the double height of the living room.


A small vegetable garden and an orchard complete the complex, to the north.

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Fincas Madera Ámbar/Dorado

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Escaleras

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Salas de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Salas de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Casas modernas

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Casas unifamiliares

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Casas unifamiliares

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Salas de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Piscinas de jardín Madera Ámbar/Dorado

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Jardines de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Casas unifamiliares

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Fincas

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Pasillos, vestíbulos y escaleras de estilo moderno Madera

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Oficinas de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Oficinas de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Cuartos de estilo moderno

    CM House

  • CM House Atelier d'Arquitetura Lopes da Costa Cuartos de estilo moderno Madera

    CM House

Admin-Area